Some of our

Services

Webdevelopment & Webdesign

Ontwerp; Een goed werkende website is uw online visitekaartje. Klanten kunnen uw bedrijf op het internet vinden. Naast dat u een website heeft is uw bedrijf ook 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Hierdoor kan de klant u benaderen wanneer het hem uitkomt. Als u zorgt voor een goede eerste indruk, kunt u van de klant meer response verwachten, waardoor zij sneller terug zullen keren naar uw website.

 

Responsive webdesign; Wat is nu eigenlijk een responsive design? Simpel gezegd passen responsive websites zich aan, aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop is, een tablet of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de lay-out zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt tijdens de ontwikkel van een website. Daarom zijn al onze website volledig geoptimaliseerd voor de mobiele gebruiker.

 

Eigen beheer; Nadat uw website klaar is het natuurlijk fijn om regelmatig aanpassingen door te voeren op uw eigen website. Het is belangrijk dat informatie voor de klant altijd up-to-date is. Met een fijne plug-in die erg gebruiksvriendelijk is maken wij dit mogelijk.

SEO

SEO is de afkorting van Search Enigine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Iedereen heeft er weel eens wat over gehoord. We kunnen gerust zeggen dat het een hot-item is op het moment. SEO staat voor het optimaliseren van een website waardoor zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing uw website beter op waarde schat, deze vervolgens laat stijgen in de zoekresultaten en u meer verkeer naar uw website trekt. Meer bezoekers leiden vaak tot een verhoogde conversie.

U kunt een fantastische website hebben met allerlei toeters en bellen, maar zonder bezoekers is uw website waardeloos. Wanneer u niets aan SEO doet, geeft u, uw concurrentie alle ruimte en tijd om (potentiële) bezoekers te bereiken. Dan komt u, uw eigen website tegen op pagina 6 in Google, terwijl de concurrentie direct op pagina 1 schittert.

Marketinginstrumenten zijn vaak duur en vereisen een budget dat dikwijls flink in de papieren loopt. Advertenties in de krant, Social Media campagnes of spetterende flyers die huis-aan-huis worden verspreidt, het kan allemaal. SEO is een portemonnee-vriendelijk instrument. Wanneer u een klein budget voor SEO kan vrijmaken, is dit een absolute aanrader. Een kleine investering op het gebied van SEO, leidt dikwijls tot een grote impact.

Video content

De opkomst van online video is al langere tijd gaande. Waarom dit zo is, is niet zo moeilijk voor te stellen: mensen zijn van nature visueel ingestelde wezens. Videocontent blijft niet alleen langer in het hoofd hangen, klanten kijken ook liever video dan dat ze tekst lezen. In samenwerking met Allroundness zijn wij uw perfecte match op het gebied van een promotie en/of bedrijfsfilm.