Some of our

Prices

Website Restyle

De website is er al, maar hoe onderscheid je je in de snelgroeiende markt? De basis heb je al gemaakt, nu die touch up nog! Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw website weer up to date is. Een kleine aanpassing doet vaak al wonderen.

One page vanaf €350,00 excl. BTW
Multi page (tot 4 pagina’s) vanaf €500,00 excl. BTW

Website Basic

Je was al die tijd in de veronderstelling dat je geen website nodig had, maar wilt nu toch mee gaan met de tijd. Niets bijzonders gewoon een informatieve pagina zodat jouw huidige klanten, maar ook nieuwe klanten jouw bedrijf kunnen vinden.

One page vanaf €500,00 excl. BTW
Multi page (tot 6 pagina’s) vanaf €750,00 excl. BTW

Website Regular

Met jouw content en mijn ervaring pas ik jouw wensen toe op jouw website. Samen werken wij aan een website die opvalt. Dit betekent dat we geen gebruik maken van een template maar een op maat gemaakt design toepassen. Zo kun je, je pas echt onderscheiden van de concurrentie.

One page vanaf €1250,00 excl. BTW
Multi page (tot 12 pagina’s) vanaf €1500,00 excl. BTW

Website Pro

Een website op maat. Denk hierbij aan een webshop of een online boekingssysteem. Met de juiste content en een mooi uiterlijk zal jouw website opvallen!

One page vanaf €1750,00 excl. BTW
Multi page vanaf (tot 18 pagina’s) €2250,00 excl. BTW

Vallen jouw wensen buiten de pakketten? Neem dan gerust contact met mij op. Let op: dit zijn de richtlijnen. Prijzen kunnen altijd afwijken in overleg met de opdrachtgever.